Søndag

Hei!

Det har vært en gøy helg!

Jeg lager heller video blogg i morgen siden da har jeg litt mer tid og det, men på fredagen så var meg og mamma hos oldemor og så på det store koret slaget! Team THOM vant!!!! :D:D:D Jeg ble så lykkelig, men så var vi der til jeg skulle hjem og legge meg.

Lørsdagen så var jeg i byen siden Thom og koret skulle synge på sandens så der tok jeg noen bilder og filmer, men legger det ut i morgen eller no. Så tok vi bussen hjem, så når jeg kom hjem så slappa jeg bare av. Men så så vi på mgp og der vant jo Haba haba. Hehe, den var egentlig veldig kul, siden alle kan jo liksom danse etter den og det :-)

Idag så var vi og så på lille broren min i vision skatepark siden han har sovd der i hele helgen siden det var konkuranse i helga, men fikk ikke lov og legge ut videoen siden han er så teit, men han kom på 3. plass idag så det var jo bra :-)

Det var egentlig hele helgen min, men nå så ser jeg på Fangene på fortet :-)

 

Elise

 

Hva har du gjort i helga ? :-D

Én kommentar

mmwj

13.feb.2011 kl.20:27

Jeg har vært hjemme, jogga og litt forskjellig!

Skriv en ny kommentar

Celine og Elise

Celine og Elise

14, Oslo

Vi er to jenter fra kristiansand og oslo Elise er 14 år og kommer fra kristiansand Celine er 11 år og kommer fra oslo VIsst dere kommenterer her så kommentere vi alltid tilbake :)

Kategorier

Arkiv

hits