HeyHey^^

Hei!

Jeg må bare si at jeg kan ikke blogge i helga siden er i vennesla. Jeg kommer ikke hjem før på søndag i tre tiden eller no ^^

Ok ferdig med det!, men idag så har jeg jo være på skolen. Ikke noe spesielt der da, men. Idag så kom Maja hjem fra Oslo siden hun hadde jo vært på MRC konsert. Det var koselig og ha henne hjem igjen. Jeg var med henne i rundt halv åtte siden hun hadde kommet nesten hjem eller no da. Så vi var på senteret så hun kjøpte en sånn hår bøyle og akkuratt samme har jeg hjemme. Etter hvert så gikk vi hjem til henne og bare satt på dataen. Så klokka ni så måtte jeg hjem. Så nå ser jeg på paradis hotel^^ Så nå må Jeanette velge mellom Ole og Stefan og hun valgte Ole til og bli. Jeg synes det er bra, men synes jo litt synd på Stefan siden ikke han fikk visst sitt sanne jeg. Han fikk jo ikke akkurratt så god kontakt med alle og det, men nå må jeg si hade :-)

EliseHan til vestere var general med Heidi denne uken:P


Ole. Han gikk videre : - D


Hun måtte velge.


Han røyk ut...

Hva har du gjort idag ?

Ser du på paradis hotel ?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Celine og Elise

Celine og Elise

14, Oslo

Vi er to jenter fra kristiansand og oslo Elise er 14 år og kommer fra kristiansand Celine er 11 år og kommer fra oslo VIsst dere kommenterer her så kommentere vi alltid tilbake :)

Kategorier

Arkiv

hits